Stilen og moden ændrer sig hele tiden, og det gælder naturligvis også for badedragterne, som vi kvinder viser os frem i løbet af året. Og det gælder jo om at finde en passende badedragt, som både er smart, moderne og passer godt til netop din krop og stil.

I dette indlæg kommer vi med et par gode råd til at finde den rette type badedragt, som dels følger moden og passer til din kropsbygning, så den vil passe dig bedst muligt.

Mange frygter at de små feminine badedragter ikke sidder godt på kroppen, og går rundt med tanker om at man måske burde have tabt sig, før man tager den med en tur på stranden – men det rette valg af badedragt kan klæde kvinder med alle slags kropsbygninger.

Gode råd til at finde den rette badedragt

Der findes flere slags badedragter der er så smart designet, at de kan fremhæve og komplimentere de naturlige former. Et godt eksempel er firmaet Miraclesuit, der for deres badedragter har et slogan der lyder “look 10 lbs lighter in 10 seconds”. Der er ikke tale om et trick, men om snedigt valg af materialer og godt design.

For kvinder gælder det om at finde en badedragt, som passer til kroppen, og i de senere år har netop badedragten fået lidt af et comeback. I mange år har det næsten kun været velset at gå i bikini, men netop den slags badetøj er der mange kvinder der ikke føler sig komfortable i – og som for nogle reelt set ikke får dem til at fremstå fra deres bedste side. Det er især kvinder med former der kan få gavn af badedragterne fra Miraclesuit der både støtter, former og løfter lige der hvor det skal.

 

Sådan virker den mirakuløse badedragt fra Miraclesuit

Hemmeligheden ved badedragten er enkel nok, da man har produceret den af Miratex, som er en blanding af nylon og spandex dvs. en slags shapewear badedragt.

Dette materiale holder godt på formerne, som sørget for at give kroppens kurver den optimale støtte og shaping i badedragten. Brysterne bliver holdt oppe ved hjælp af en indbygget bøjle bh, og desuden har badedragten et genialt design med strategisk placerede folder og linier, der skaber illusionen om timeglas kropsformen, og maven strammes ind men uden nogen følelse af ubehag.

Mange kendte stjerne har lovprist dette materiale til fabrikation af badedragter, som især fyldige kvinder kan nyde godt af, og firmaet har endda designet badedragterne som feminine, farverige og klassiske modeller, som folk overalt i verden er utroligt glade for.

Billede: State Library of Queensland, Australia