Når sommeren står for døren, så har mange brug for at få suppleret garderoben med en ny smart sommerkjole, som er moderne og følger de nyeste moderetninger, da flere år gamle kjoler ikke altid dur til at vise frem.

Vi kvinder ønsker et stort udvalg af kjoler, så vi kan vælge en passende kjole med en stil, som passer til hver lejlighed, og de forskellige designere har jo masser af kreative stilretninger, da moden jo konstant skifter. Der findes mange muligheder for at søge inspiration og se stilen for de mest moderne kjoler, da man både kan se dem i modemagasinerne samt online. Her kommer nogle forslag på moderigtige kjoler til denne sæson, men som altid skal kjolerne jo også passe til din personlige stil og til din krop, så samme kjole vil sidde godt på nogen og passe mindre godt til andre.

Krav til kjolen

Hver kvinde har jo sin personlige stil, som kjolen jo skal passe til, og samtidigt vil kroppen størrelse også betyde noget for valget af en passende sommerkjole. Generelt er sommerkjoler simple, da de er korte og fremstillet af tyndt stof, så man dermed kan få lidt sol på benene, og kroppen kan mærke sommersolens varme.

Derfor er sommerkjoler ofte behagelige at have på i modsætning til de større og mere klodsede selskabskjoler, der er kraftigere og længere, så man slet ikke har samme bevægelsesfrihed. Sommerkjoler er ofte meget farverige, så de matcher sommervejret, og det kan både være i en skrigende farve eller med farvede mønstre eller striber.

 

Billige sommerkjoler

Der bruges ikke så meget stof til at producere de tynde sommerkjoler, så derfor er materiale prisen væsentligt mindre, hvilket medfører lavere priser på sommerkjoler, som ofte kan købes for mellem 100-1.000 kr.

Prisen afhænger ofte af mærket og designet, men man kan med lidt research finde billige og smarte sommerkjoler, hvis man ikke hænger sig for meget i mærket. Alle mærkevarer vil automatisk være dyrere end sommerkjoler, som ikke har et kendt mærke, men man bør absolut tage alle kjoler i betragtning, før man køber en ny sommerkjole, da den mest velsiddende og passende model måske ikke er en mærkevarekjole. Det gælder jo om at få anvendelse af sommerkjolen længst muligt, men da de danske somre er så korte, så bør man skaffe sin kjole i begyndelsen af sommeren, så man kan bruge den i de få måneder, som sommeren varer.

Man kan jo have glæde af en sommerkjole ved mange arrangementer både indendørs og udendørs i sommerperioden især ved hyggelige grillaftener på terrassen, eller hvis man måske skal på ferietur i sommerhus, festival, Sankt Hans bål eller andre besøg med venner og familie.