Hvis du er single og på jagt efter en ny partner, så har du sikkert hørt om online dating, og du har måske allerede prøvet at oprette flere dating profiler og med en blandet modtagelse. Du skal endelig ikke give op, hvis du ikke har været heldig endnu med din dating, for du har faktisk masser af muligheder for at finde en drømmepartner på nettet, som vil passe perfekt til dig.

Du skal blot være lidt tålmodig, og du skal også huske at lave en spændende profil af dig selv, så folk lægger mærke til dig. Du må huske på, at de fleste bladrer videre til et nyt emne efter få sekunder, hvis det aktuelle emne blot ligner alle andre. Der er jo er tusindvis af singleprofiler på de mange dating sider på nettet.

Men hvad gør man så for at skille sig ud fra mængden? Det kan være en god start, hvis du gør noget ekstra ud af dig selv og måske har billeder og video af dig selv i et nyt spændende look, hvor du virker smart, frisk og ungdommelig. En frisk frisure, en diskret makeup og måske en smart sommerkjole kan ofte få hormonerne frem i andre singler, så du får mange flere interessante henvendelser.

Hvilke fordele er der ved at være moderne påklædt?

Folk lægger ubevidst mærke til dit look og din påklædning, og det gælder både når du møder andre men også inde på en datingside. Hvis du har en gammeldags frisure eller er klædt på i en gammel tøjstil, så sender det de forkerte signaler til andre, og du vil ikke blive kontaktet af så mange mennesker.

Du skal naturligvis ikke bruge mange tusinde kroner på nyt tøj hver måned, men du bør blot holde øje med tidens trend, og hvordan andre klæder sig på. Find inspiration i ugeblade, aviser og på nettet, så du kender til den nyeste mode. For kvinder er det især vigtigt med disse 3 faktorer, der udtrykker stilretningen:

  • Frisuren
  • Makeup
  • Kjolen

Det er også vigtigt at bære passende sko samt smykker, men førstegangsindtrykket får de fleste ud fra frisuren, makeup og kjolen. Din frisure og din makeup er ofte den samme, men du kan jo skifte stil ved at have forskellige kjoler på lager, så du altid har en passende kjole til lejligheden. På den måde kan du jo også variere din stil, så den passer til alle lejligheder. Nogle gange er det fint at komme i et farverigt sprudlende dress, mens andre gange kan det være mere passende med en mindre opsigtsvækkende kjole i diskrete farver.

Tips til at have en succesfuld dating profil

Det er naturligvis også vigtigt, at du bliver oprettet på en seriøs datingside, hvor der kan findes en passende partner til dig. Du bør anvende en anerkendt datingside med mange tusinde medlemmer. Du vil kunne få succes med din dating på Single.dk, da denne hjemmeside har over 50.000 medlemmer og har eksisteret i 19 år. Du kan også prøve at oprette profil på en gratis hjemmeside, men her må du forvente en del falske og inaktive medlemmer, og den slags profiler er de rene tidsrøvere for dig.

Du bør desuden være online ofte samt besvare andres henvendelser hurtigt, så du kan få kontakt med nye mennesker. Du skal ikke være genert men være mere opsøgende og udadvendt, og husk nu på, at du er helt anonym, så du må gerne flirte, som du har lyst til.