En stor andel af mænd rundt omkring i verden barberer sig regelmæssigt med en gammeldags barberskraber, fordi det giver en hurtig og effektiv barbering med en glat hud. Der er rigtig stor forskel på barberblade, så der er mange modeller og kvaliteter at vælge imellem på markedet. Gillette står for en overvældende markedsandel, som måske skyldes, at de har barberblade i alle priser og kvaliteter. Deres topmodel hedder Gillette Fusion ProGlide, og den er kun en smule dyrere end deres normale modeller, men man får så til gengæld et par ekstra funktioner med, som ofte er merprisen værd. Hvis du derfor leder efter den ultimative barberskraber, så bør du overveje modellen Gillette Fusion ProGlide, da den har det hele.

Funktioner i den nye barberskraber

Umiddelbart minder Gillette Fusion ProGlide meget om de øvrige Gillette Fusion modeller på markedet. De anvender samme standardhåndtag i Fusion-serien, der jo kan anvende de forskellige udgaver af barberblade. Fusion serien kommer med hele 5 barberblade monteret, hvilket giver en ekstrem tæt barbering, og uden man skærer sig under barberingen. Gillettes Fusion ProGlide barberblade til mænd giver så god komfort, at du knap nok kan føle, når du bliver barberet.

Disse blade er nemlig fremstillet med FlexBall Technology, der sikrer dig en god barbering på selv de mest udfordrende områder på kroppen. Barberbladet med denne teknologi tilpasser sig dit ansigts konturer, så du får trimmet hvert eneste hår under barberingen. I Fusion serien er der tillige indbygget en Precision Trimmer på toppen af barberhovedet, så du kan komme ind på svære områder som under næsen eller ved bakkenbarterne.

Barberingen foregår altid nemt og enkelt på grund af hjælp fra deres monterede Anti-Friktion og Lubrastrips. De har alle en avanceret Low-Resistance Coating, således du oplever en ubesværet barbering med mindre ryk og modstand fra hårstråene netop takket være den unikke ProGlide-funktion. Kort sagt får du en sikker og skarp barbering samt en fugttilførsel til huden, således den efterfølgende er glat og uden en irriterende rødme.

Køb barberbladene på nettet

De bedste ved det hele er, at du faktisk kan købe barberskrabere til fornuftige priser, hvis du blot går online og køber dem på nettet i en webshop. Her er priserne ofte 25-50 % billigere end i butikkerne, så der kan spares rigtig mange penge, hvis du køber fornuftigt ind.

De bedste priser på Gillette Fusion ProGlide er ofte hos Postmeshave.dk, der har alle modeller i forskellige størrelser og til skarpe priser. Du bør derfor forkæle dig selv og din krop ved at prøve Gillette Fusion ProGlide barberblade, da de giver en kvik og perfekt barbering hver gang.