I 2006 kom Gillette med en verdensnyhed indenfor barbarskrabere, idet de lancerede Fusion serien med hele 5 blade påmonterede. Det er stadigvæk verdens bedste og mest avancerede barberskraber den dag i dag. Der er siden hen kommet forskellige versioner til som for eksempel disse modeller:

  • Fusion Power.
  • Fusion Phantom.
  • Fusion Power Phenom.
  • Fusion Proglide.
  • Fusion Proshield.
  • Fusion Power Gamer.
  • Fusion Flexball.
  • Venus Embrace til kvinder anvender også Fusion teknologien.

Sådan virker den perfekte barbering

Med 5 individuelle skarpe barberblade (alle med individuelle affjedringer), så vil man kunne udføre et strøg med barberhåndtaget hen over huden, således samtlige hår i området vil klippes over helt nede ved hudoverfladen og på en nænsom måde, der ikke giver rødmen eller rifter. Avancerede gummi indikator strips hjælper til med smøring på stedet, men det er nu altid bedst at benytte lidt barbergelé samt vand på området.

Man kan faktisk barbere sig på ganske kort tid og hver gang med et perfekt resultat. Barberbladene er temmelig dyre, men til gengæld holder de også i 2-3 uger. Så uanset om du er mand eller kvinde, så vil du med Gillette Fusion kunne opnå en perfekt og elegant barbering med et snuptag.

Sådan får du billigst fat i dine barberblade

Der findes en nem måde at købe barberblade på, hvor du endda kan spare 25-50 % i forhold til de normale udsalgspriser i butikkerne. Du skal nemlig gå på nettet og studere tilbuddene der, for net butikker har jo meget lavere driftsudgifter, så derfor er priserne en del lavere på nettet. Du kan sikkert godt vente 2-3 dage på dine varer, når besparelsen kan være over 100 kr.

Der er nemlig god økonomi i at købe de store pakninger med 16 eller 24 stk., idet stk. prisen derved kommer langt ned, og du får jo brug for barberbladene før eller siden alligevel. Du finder nok de bedste tilbud på Gillette Fusion hos Postmeshave, da denne webshop i flere år har været førende med hele sortimentet fra Gillette til konkurrencedygtige priser på op mod 60 % rabat.